klsab Larm, Villalarm och Ordingsvaktsutrustning

Larm Video Instruktion o programmeringshjälp

Dessa videoklipp ligger kvar för att supporta folk som handlat någon annan stans.

Handlar du hos oss kommer larmet levererat fullt färdigprogrammerat med detektorer döpta till vart dom är monterade. Vi kontaktar kunden efter beställning och frågar vilken teleoperatör och namn på detektorer samt hur detektorerna skall fungera efter montaget. Allt för appen är också programmerat och instruktioner vad som ska skrivas in i din smartphone är med i leveransen. Har du ändå frågor vid uppskruvningen av detektorer så har vi bra support på tfn för våra kunder. Ring när du monterar så får du hjälp. Har du handlat någon annan stans! Ring den du handlat av.

Nu har Vi börjat producera Videoklipp (Dock på Värmländska och lite Amatörmässigt) för att hjälpa Er programmera Inbrottslarmen som Ni köper av oss. Hoppas det ska underlätta för Er!!

Har Ni synpunkter eller önskemål på sådant som Ni vill ha hjälp med, kontakta oss gärna :).

Om du köper ett larm av oss får du med våra egna Instuktioner exakt hur du går till väga för att montera och programmera det du köpt av oss i pappersform. Bland annat hur du får igång GSM-sändaren, vad du behöver tänka på när du programmerar detektorer, hur du läser in KP-141:an, även hur inläsningen av Prox-taggarna går till samt hur och vilka SMS kommandon du ska använda för att styra larmet från en Smartphone.Du kan också se bilder i appen både vid utlöst larm samt hämta bilder i realtid.

Ett larm du köper från oss kommer till dig färdigprogrammerat så allt med Appen fungerar samt även bilder via mail är klart. Vi brukar också programmera färdigt "ditt" larm med dina telefonnummer både via SMS samt uppringningen så direkt du stoppar i SIM-kortet i GSM-uppringaren, sätter i reservbatteriet i centralen,  och stoppar  kontakten i vägguttaget så får du ett sms att centralen är öppen och ett sabotage är utlöst. 

 

Under våren 2013 börjar samtliga telefonoperatörer bygga ut sitt GSM nät med 4G. Några operatörer  uppgraderar sitt befintliga 3G nät för 4G samt delar ut en ny kanal för det "gamla 3G nätet". Får du felmeddelande på GSM sändaren gå in som Installatör, Kommunikation, GPRS/BB, Verson 12 Tvinga eget nät Programmera PÅ. Version 15,16 Roaming, prova att programmera Inaktivera.

 Du får även instruktioner vad vi behöver av dig för att få bilderna att skickas till din mailadress. Sedan du mailat oss dessa uppgifter får du även en instruktion för att programmera igång bilderna till mailen komplett med alla uppgifter.

Kommer nog inga mer videoklipp med detta utan det fungerar bättre att få det i pappersform så du kan läsa och programmera direkt.

Videoklippen är bra men det är nog mest sådana som handlat någon annanstans än hos oss och inte får igång sin anläggning som är tacksamma för dessa. Men handlar Ni av oss skadar det inte att studera videoklippen lite grann innan Er leverans kommer, för allt Ni läst och sett hjälper ER vid programmeringen.

Programmera bort övervakningen av Rikstelefon OM Ni endast ska använda

den inbyggda GSM-sändaren (Annars har Ni ett felmeddelande Telelinje)

 


Programmera in en in/utgångsfördröjd Magnetkontakt.


 


FLER KOMMER ATT KOMMA:   SKA SPELAS IN, REDIGERAS OCH LÄGGAS UT, JOBBAR INTENSIVT MED DET...


KOLLA DENNA SIDA MED JÄMNA MELLANRUM!!!!


 Att kvittera ett Larmminne:  Programmera in/utgånsfördröjning, Privata tfn-nummer, ändra koder, Använda Mobilen som fjärr mm. DEL 1.


 


Programmera in/utgånsfördröjning, Privata tfn-nummer, ändra koder, Använda Mobilen som fjärr mm. DEL 2.


  En Reklamvideo från Visonic: