klsab Larm, Villalarm och Ordingsvaktsutrustning

Om oss på www.klsab.se

Vi har  funnits i Karlstad i 35 år och installerat larm, lås, datanät samt gjort andra svagströmsjobb i Karlstad med omnejd.  Sedan 2011 har även vår webb butik legat uppe och då har vi sålt larm till hela Sverige, våra grannländer, Spanien samt Grekland. Om du vill köpa ett larm och tänker besöka oss finns en karta under sidan "Kontakta oss" där du kan välja gatuvy och se en bild på fastigheten där vi håller hus. Tyvärr ligger det 2 lokaler på samma adress så för att se vår lokal vandrar du lite till höger och sedan tittar in mot lokalen så ser du vår lokal och reklamskylten. Bilden är sen 2011 men det mesta är sig likt så då vet du hur det ser ut på plats så att säga.

Om du tänker köpa ett PowerMaster från oss kommer larmet färdigprogrammerat med detektorer uppmärkta så du vet vilken detektor som ska sitta vart. Larmet är färdigprogrammerat även för Appen Visonic-Go där du kan se bilder i realtid samt direkt se vad detektorn såg när larmet löste ut. Allt utan några månadskostnader till skillnad mot hyrlarmen som är populära för tillfället.

Räkna på kostnaden för ett sånt larm under en 10-års period så blir valet inte så svårt om du tänker på kostnader.

Handlar du hos oss har du 365 dagars helt fri support där vi endera hjälper dig och guidar över telefon hur du ska programmera om ditt larm om du tycker att något fungerar felaktigt eller kopplar upp oss via fjärrmodem och programmerar om det du vill ha ändrat. Efter dom 365 dagarna finns samma support med där vi kan hjälpa dig både med guidning eller via fjärr mot en ersättning om bara 595:- inkl moms. Kan vara skönt att veta att tryggheten finns hela tiden så du aldrig blir lämnad ensam med ditt larm. Vill du så kan du även få montaget till ditt larm. Då betalar du bilersättning för resan men inget för tiden som vi sitter i bilen utan bara för tiden hos dig. Det gäller nog inte om det är montage utanför Sverige men hör av dig för vi kan säkert lösa även det.

En annan viktig sak är att du får tag på oss även kvällar o helger. Svarar vi inte direkt när du  ringer så ringer vi tillbaka. Inte bara under kontorstid utan när du behöver support.